Pentru creditul tău ipotecar folosește creierul nostru financiar.

Mai simplu. Mai rapid. Și nu te costă nimic.

Aplică acum!

Ai ochit o locuință per-fec-tă. Și acum?

Teoretic, știi că bifezi toate criteriile pentru a obține un credit ipotecar. Practic, acum încep bătăile de cap. Pricepi limba băncilor? Te descurci între șapte oferte pline de asteriscuri, termeni și condiții? Și până la urmă care e creditul cel mai avantajos pentru tine? Că la Banca X nu e ca la Banca Y; și la amândouă băncile procesul nu pare chiar prietenos. Iar dacă te miști mai lent, poate îți expiră antecontractul. Și adio, avans.

De aceea e mai bine să îți iei creditul prin noi, AV Broker Solutions. Adică un broker cu o reputație solidă în piață. De ce să-ți pierzi tu orele prin bănci în loc să ne lași pe noi să alergăm pentru tine? Mai mult, experiența noastră ne ajută să-ți găsim condițiile cele mai bune pentru situația ta concretă. Cunoaștem bine băncile, deci câteodată putem să-ți negociem niște termeni mai buni față de oferta lor standard. Cât te costă viteza noastră? Nimic. Zero. Pentru că noi ne facem banii de la bănci, nu din comisioane cerute clienților. Pe scurt: noi ne agităm și tu iei rapid banii. Toți banii.

Creditul tău în 5 pași simpli:

 1. Profilarea clientului

  Profilarea
  clientului

  Evaluarea bonității clientului și identificarea nevoii de finanțare.

  1
 2. Alegerea ofertei

  Alegerea
  ofertei

  Corelarea profilului clientului cu ofertele de creditare existente în piață.

  2
 3. Întocmirea dosarului

  Întocmirea
  dosarului

  Adunarea documentelor necesare conform criteriilor ofertei alese.

  3
 4. Asistare dosar credit

  Asistare
  dosar credit

  Efectuarea tuturor demersurilor în procesul de creditare.

  4
 5. Obținere finanțare

  Obținere
  finanțare

  Finalizarea formalităților în vederea obținerii creditului.

  5

Avantaje

 • Cea mai favorabilă ofertă de credit ipotecar
  pentru contextul tău financiar*
 • Economie de timp – fără concedii de prospectare, fără alergătură
  la multitudinea de bănci, fără cozi – putem veni chiar la tine
 • Fără costuri suplimentare – platești tot atât cât ai plăti dacă
  te-ai duce direct la bancă, doar că te direcționăm spre bancă
 • Asistență nemijlocită în întocmirea dosarului de creditare
  – timp mai scurt până la acordarea creditului

*comisioanele acordate de bănci Brokerilor sunt similare, astfel că aceștia nu au vreun interes ascuns de a favoriza vreo ofertă pe alte criterii decât cele de performanță, în interesul clientului.

Cine suntem noi?

Noi? Suntem cel mai mare Broker de Credite cu capital 100% românesc. Suntem membri fondatori ai Asociației Române de Brokeri de Credite. Parteneriate cu aproximativ 30 de instituții bancare și non-bancare.

Ce spun clienții noștri?

 • Mi-am dorit nespus de mult ca pentru obținerea creditului Prima Casă să găsesc pe cineva care nu doar mă îndrumă, ci se ocupă de tot procesul, astfel încât mie să-mi fie extrem de simplu și să nu-mi bat capul cu obținerea creditului. Așa i-am găsit pe cei de la AVBS Credit, care s-au ocupat de absolut tot ce a fost nevoie ca eu să obțin finanțarea, simplu și rapid, așa cum te-ai duce la brutărie să-ți cumperi cea mai bună pâine fără să fie nevoie să găsești cea mai bună rețetă și să muncești pentru a o produce.

  Mulțumesc, echipei AVBS Credit!

  Simona Ilieș

 • Stiam de la inceput ca voi apela la serviciile unui broker ca sa ma ajute cu contractarea unui credit imobiliar. Printr-o recomandare a unui prieten care a trecut deja prin aceasta procedura anevoioasa si stresanta, am ajuns la cei de la avbs. Dupa prima conversatie cu cei de la avbs, nici un gand nu am avut sa mai cercetez alte oferte de broker, deci am continuat colaborarea cu ei. Faptul ce m-a convins a fost comunicarea foarte usoara si fara “birocratie”. Am comunicat in mare parte prin telefon si whatsapp, ceea ce a fost foarte important pentru mine, din lipsa timpului de deplasare prin Bucuresti. Am fost doar o data la banca (in ziua semnarii contractului de credit), si am avut si cateva intalniri separate cu cei de la avbs, dar la care ei au pregatiti cu toate documentele necesare. Toata comunicarea cu banca a fost mentinuta de cei de la avbs, si nu mi-am facut griji ca ar merge ceva gresit.

  Victor Cucu

  București

 • Colaborarea mea cu doamna Elena Toma de la AVBS s-a desfășurat la cel mai înalt nivel de profesionalism. După o discuție inițială mi-a evaluat situația și mi-a propus cele mai bune variante de credit ipotecar. M-a ajutat la completarea dosarului de credit și mi-a fost alături cu recomandări la fiecare pas în procesul de achiziție al apartamentului. Recomand.

  Alexandru Manea

  București

 • Până să îl cunosc pe Ionuț de la AVBS trebuie să recunosc că aveam o reticență în a contracta un credit prin intermediul unui broker de credite. Ionuț mi-a explicat pas cu pas cum trebuie să procedez, m-a ghidat prin tot procesul, mi-a răspuns la sute de intrebari și, cu o transparență totală, mi-a explicat avantajele și dezavantajele fiecărui produs astfel încât să iau decizia cea mai bună pentru mine. Mai mult decât atât, s-a ocupat de actele necesare și de relația dintre toți jucătorii implicați în proces și am economisit foarte mult timp. Mulțumesc din suflet!

  Bejan Andrei Stelian

  București

 • Când am început să prospectez piața pentru un credit ipotecar am realizat repede că-mi lipsește experiența și înțelegerea micilor detalii care fac diferența între oferte. Cei de la AVBS m-au ajutat să găsesc o ofertă la care veniturile mele erau eligibile, m-au ajutat pas cu pas la întocmirea dosarului de finanțare și m-au scutit de nenumărate drumuri, fără să mă coste vreun ban în plus. La ce am auzit de la alții, nu văd de ce ar prefera cineva să se ducă direct la bancă, chiar presupunând că știe să aleagă. Recomand.

  Ciprian Postolache

  Ploiești

 • Alegerea unui broker de credite atunci când am dorit să obțin un credit ipotecar a fost cea mai bună decizie. Cei de la AVBS au prospectat piața bancară oferindu-mi cea mai bună ofertă, în acord cu veniturile mele. În plus, au organizat și facilitat procesul de acordare a creditului, fiind totodată un real sprijin în întocmirea dosarului de finanțare. Am economisit timp prețios și am beneficiat de servicii profesioniste gratuit. Pentru mine s-a dovedit a fi soluția salvatoare! Recomand cu toată încrederea!

  Camelia Ailenei

  Bucuresti

 • Știam, de la prieteni trecuți prin asta, că obținerea unui credit ipotecar poate fi o experiență stresantă și mare consumatoare de timp, așa că am apelat la cei de la AVBS. Am fost inspirată. Nu doar că a mers totul repede și fără piedici, dar mi-au găsit și o ofertă foarte bună, care probabil mi-ar fi scăpat atentiei. Pentru alții a fost ca un full-time job; eu am luat creditul fără măcar să-mi iau concediu. Și nu am plătit nimic în plus, dimpotrivă, am obținut condiții mai bune decât dacă mă duceam direct la bancă. Recomand oricui vrea un credit ipotecar fără stres.

  Elena Vasiliu

  Constanța

 • Doamna Mariana de la AVBS este un adevărat profesionist, mult mai bine pregătită decât funcționarii din bănci și cu o pasiune imensă pentru a își ajuta clienții în obținerea creditelor. Răspunde cu drag întrebărilor și te tratează ca pe un prieten tot timpul. Recomand cu încredere!

  Matei Vasile

  Bucuresti

 • Din lipsă de timp și din teama de a mă lovi de birocrația băncilor, am ales să solicit serviciile AVBS pentru demersurile obținerii unui credit imobiliar. Am fost surprinsă extrem de plăcut de promptitudinea cu care reprezentantul AVBS a răspuns și felul în care aceștia au tratat solicitarea mea. Am luat creditul repede și bine. Recomand cu căldură.

  Mariana Boghiu

  București

Să nu mai pierdem vremea.

Te rugăm să completezi acest formular* și te vom contacta prompt, conform cu indicațiile tale.Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform politicii de confidențialitate.